Новини

Новий сертифікат для термінального обладнання марки SymLink моноблок AS-600
Компанією отримано новий сертифікат від ПрАТ «Український процесінговий центр», що надає...
Отримано постійний сертифікат ПрАТ «Український процесінговий центр».
Компанією отримано постійний сертифікат, що підтверджує право проводити операції з використанням...
Термінали «SymLink» сертифіковано ПрАТ «Український процесінговий центр».
Успішно завершено сертифікаційне тестування на сумісність POS-термінальних рішень з процесинговою системою TPII,...
Всі новини

«ЛІБРА-КОСАЛТ» прийняла участь в 4-му Міжнародному форумі «Дистанційні сервіси, карти та платежі 2013»

logoУ період з 3 по 4 червня 2013 Компанія «ЛІБРА-КОСАЛТ» прийняла участь в 4-му Міжнародному форумі «Дистанційні сервіси, карти та платежі 2013» який проходив в м. Москва.

У рамках форуму була проведена ділова зустріч з президентом корпорації SymLink паном Робертом Чаном. На якій обговорювалися питання подальшої плідної співпраці компаній, розвитку і розширення модельного ряду обладнання та ряд інших питань.

Міжнародний Форум «Дистанційні сервіси, карти та платежі» щорічно проводиться журналом "ПЛАС" і присвячений актуальним питанням розвитку індустрії безготівкових платежів, інноваційних проектів, включаючи дистанційні персоніфіковані держпослуги, мобільні та електронні платежі, банкінг, а також інші перспективні вітчизняні та зарубіжні проекти. За два дні роботи 4-го Міжнародного ПЛАС-Форуму його відвідали 1204 зареєстрованих делегати серед представників банків, міжнародних платіжних систем, компаній, що надають інноваційні сервіси, держструктур, технологічних і виробничих компаній і стартапів з Росії, країн ближнього і далекого зарубіжжя з 35 країн. Партнерами та спонсорами Форуму стали 53 компаній.

Основна мета заходу - подальший розвиток єдиної площадки, використовуваної для синтезу інтелектуальних і технологічних потенціалів всіх учасників ринку - учасників банківського сектора, операторів зв'язку і транспорту, онлайн та офлайн рітейлерів, постачальників рішень, а також профільних міністерств і відомств, що дозволить продовжити моделювання майбутніх систем масового обслуговування населення, які базуються на синергії міжгалузевої взаємодії та інфраструктурі дистанційних сервісів і платежів.

 

Forum-2013-1Forum-2013-2  Forum-2013-3

Forum-2013-5Forun-2013-4Forum-2013-6